FI | EN

Petäjäveden kunnan arkisto- ja tietopalvelu palvelee kuntalaisia, kunnan henkilökuntaa, muita viranomaistahoja ja tutkijoita sekä yhteisöjä. Arkistosta saa pyynnöstä tietoja ja asiakirjojen oikeaksi todistettuja jäljennöksiä. Arkisto- ja tietopalvelupyynnöt tehdään ensisijaisesti kirjallisesti ja osoitetaan kunnan kirjaamoon. Saatavilla on myös sähköinen palvelu kunnan verkkosivuilla. Tietopyynnön voi tehdä myös puhelimitse. Tietopyyntö tulee vireille, kun viranomainen saa tietopyynnön.

Asiakirjoja voi pyytää nähtäväksi sähköpostitse, puhelimitse, kirjeitse tai itse paikalla käyden.

Halutessasi saada tietoa tee tietopyyntö sähköisesti Petäjäveden kunnan verkkosivuilla olevan sähköisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse kunnan kirjaamoon kirjaamo(at)petajavesi.fi. Tehdessäsi tietopyyntöä yksilöi mahdollisimman tarkasti asiakirja tai tietosisältö, jota pyyntösi koskee ja miltä ajalta. Liitä pyyntöösi myös tarvittavat yhteystiedot tietopyynnön toimittamiseksi tai kunnan yhteydenottoa varten.

Mikäli haluat saada tietoa itseäsi koskevista asioista ja asiakirjoista, tee tietopyyntö puhelimitse tai kirjeitse, jonka toimitat kunnan kirjaamoon.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok