FI | EN

POSTIN LAKON VAIKUTUKSET ASIOINTIOPISTEEN PALVELUIHIN

Posti ja logistiikka-alan unioni PAU aloitti 11.11. kahden viikon mittaisen lakon

KELAAN JA TE-TOIMISTOON JÄTETTÄVÄT HAKEMUKSET

Jos olet jättämässä asiointipisteeseen Kelan hakemusta, ohjeistus on, että asiakas toimittaa hakemuksen ja liitteet verkossa asiointipalvelun kautta. Siten varmistat hakemuksen perille menon myös lakon aikana.

Jos et kuitenkaan voi asioida verkossa tai toimitus ei muuten onnistu verkon kautta, voit soittaa Kelan palvelunumeroihin, jossa voi tehdä suullisen hakemuksen. Kelan ja TE-toimiston hakemukset tai liitteet voit toimittaa myös Petäjäveden kunnan asiointipisteeseen skannattavaksi, jolloin lähetämme ne sähköisesti eteenpäin.

Yhteystiedot:
Petäjäveden kunnan info; 014 267 3000
Petäjäveden asiointipiste; 014 267 3000, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Petäjäveden asiointipiste
Suutarintie 4
41900 Petäjävesi
puh 014 267 3000
avoinna ma-pe klo 9-15

Petäjäveden asiointipiste on suljettuna ajalla 23.12.2019-6.1.2020

Asiointipiste

Asiointipiste on tapa tarjota julkishallinnon viranomaisten palveluja keskitetysti yhdestä paikasta ns. yhden luukun periaatteella. Asiointipisteen palvelut käsittävät asiakirjojen luovuttamista ja vastaanottamista, neuvontaa asioiden vireillepanossa ja käsittelyssä sekä opastusta sähköisten palvelujen käytössä. Palveluneuvojien tehtävät ovat avustavia asiakaspalvelutehtäviä, joten he eivät voi tehdä esim. päätöksiä tai täyttää asiakkaan hakemuksia. 

Petäjäveden asiointipiste sijaitsee kunnanvirastolla.  Yhteispalveluhuoneessa käytettävissäsi on tietokone ja tulostin sekä etäpalveluyhteys, jonka avulla voit olla yhteydessä eri viranomaisiin. Palveluneuvojat opastavat sinua laitteiden ja sähköisten palvelujen käytössä. 

Etäpalveluasiointi

Etäpalvelu asiointi täydentää asiointipisteen palvelutarjontaa antamalla mahdollisuuden asioida eri viranomaisten kanssa suoraan etäyhteydellä. Asiakas voi siten asioida toisella paikkakunnalla sijaitsevan viranomaisen kanssa, käydä keskustelut kasvotusten kuvayhteydellä.     

Etäpalvelulaitteisto on erillisessä yhteispalveluhuoneessa, jossa voit asioida luottamuksellisesti tarvitsemasi viranomaisen kanssa. Palvelutilanteena etäasiointi vastaa henkilökohtaista asiointia virastossa. Etäpalvelun käyttö ei vaadi asiakkaalta osaamista, vaan palveluneuvoja auttaa laitteiden käytössä. 

Asioinnin yhteydessä etäpalvelupisteen palveluneuvoja avaa sinulle kuvallisen verkkoyhteyden.

Asioinnin helpottamiseksi ota mukaasi henkilöllisyystodistus ja mahdolliset verkkopankkitunnukset.

Petäjäveden asiointipisteen palveluvalikoima

Kela

Verohallinto

Keski-Suomen TE-toimisto 

Maistraatti

Keski-Suomen oikeusaputoimisto

Kunnan palvelut
Kunnan infoon voit jättää viranhaltijoille ja kirjaamoon saapuvia asiakirjoja. Kunnan infosta saatavilla myös kunnan eri toimialojen lomakkeita.

Beta-suomi.fi-portaali
Julkisten palveluiden Suomi.fi-portaali (www.suomi.fi) tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille luotettavaa tietoa julkisista palveluista sekä linkit verkkopalveluihin yhden osoitteen kautta.

https://beta.suomi.fi/etusivu/
www.yhteispalvelu.fi
http://www.kansalaisneuvonta.fi/
Kaikki käy asiointipisteessä esite pdf

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok