FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden asiointipiste palvelee ajanvarauksella. Varaathan asiointiajan etukäteen puh 014 267 3000.

Kunnanvirasto (Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi) on avoinna ma - to klo 8 - 15, pe suljettu.
puh.  014 267 3000 (ma-to klo 9 - 14), sähköposti: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Henkilöstön sähköpostiosoitteet ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Asiointipiste

Asiointipiste on tapa tarjota julkishallinnon viranomaisten palveluja keskitetysti yhdestä paikasta ns. yhden luukun periaatteella. Asiointipisteen palvelut käsittävät asiakirjojen luovuttamista ja vastaanottamista, neuvontaa asioiden vireillepanossa ja käsittelyssä sekä opastusta sähköisten palvelujen käytössä. Palveluneuvojien tehtävät ovat avustavia asiakaspalvelutehtäviä, joten he eivät voi tehdä esim. päätöksiä tai täyttää asiakkaan hakemuksia. 

Petäjäveden asiointipiste sijaitsee kunnanvirastolla.  Yhteispalveluhuoneessa käytettävissäsi on tietokone ja tulostin sekä etäpalveluyhteys, jonka avulla voit olla yhteydessä eri viranomaisiin. Palveluneuvojat opastavat sinua laitteiden ja sähköisten palvelujen käytössä. 

Etäpalveluasiointi

Etäpalvelu asiointi täydentää asiointipisteen palvelutarjontaa antamalla mahdollisuuden asioida eri viranomaisten kanssa suoraan etäyhteydellä. Asiakas voi siten asioida toisella paikkakunnalla sijaitsevan viranomaisen kanssa, käydä keskustelut kasvotusten kuvayhteydellä.     

Etäpalvelulaitteisto on erillisessä yhteispalveluhuoneessa, jossa voit asioida luottamuksellisesti tarvitsemasi viranomaisen kanssa. Palvelutilanteena etäasiointi vastaa henkilökohtaista asiointia virastossa. Etäpalvelun käyttö ei vaadi asiakkaalta osaamista, vaan palveluneuvoja auttaa laitteiden käytössä. 

Asioinnin yhteydessä etäpalvelupisteen palveluneuvoja avaa sinulle kuvallisen verkkoyhteyden.

Asioinnin helpottamiseksi ota mukaasi henkilöllisyystodistus ja mahdolliset verkkopankkitunnukset.

Petäjäveden asiointipisteen palveluvalikoima

Kela

Verohallinto

Keski-Suomen TE-toimisto 

Digi- ja väestötietovirasto

Keski-Suomen oikeusaputoimisto

Kunnan palvelut
Kunnan infoon voit jättää viranhaltijoille ja kirjaamoon saapuvia asiakirjoja. Kunnan infosta saatavilla myös kunnan eri toimialojen lomakkeita.

Suomi.fi
Julkisten palveluiden Suomi.fi-portaali tarjoaa kansalaisille, yrityksille ja viranomaisille luotettavaa tietoa julkisista palveluista sekä linkit verkkopalveluihin yhden osoitteen kautta.

Kansalaisneuvonta
Kansalaisneuvonta ohjaa oikeaan julkiseen palveluun ja neuvoo palveluiden käytössä. Kansalaisneuvonnassa ei voi saada vireille viranomaisasioita  - sen sijaan opastamme sinut oikean viranomaisen luokse.


Kaikki käy asiointipisteessä esite pdf

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok