FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunnassa halutaan panostaa nuorten kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Vapaa-aika, koulutus ja työasiat ovat mitä suuremmassa määrin hyvinvointia ja jokaisen nuoren hyvinvointia tukevia asioita. Petäjävedellä nuorilla on mahdollisuus yhdessä tekemiseen ja omien ideoiden toteuttamiseen.

Petäjäveden nuoret

Ota yhteyttä!

Vapaa- ajanohjaaja, Mari Karén
puh.,txt. ja whatsapp.+358 400 954 598
mari.karen(at)petajavesi.fi
Instagram: nuorisotalofeenix
Facebook: Nuoristotalo Feenix
Snapchat: Nuorisotalo Feenix
"Työnkuvaani kuuluu Nuorisotalo Feenixin toiminnan kehittäminen ja siitä vastaaminen, oli sitten kyseessä bänditoiminta, taidepajat, liikunta tai mikä tahansa. Jos sinulla on ideoita joita haluaisit talolla toteutettavan, niin otathan rohkeasti yhteyttä. Kuvia menneistä ja mainoksia tulevista tapahtumista voit tsiigata instasta #nuorisotalofeenix ."

Etsivä nuorisotyöntekijä, Tuulimaria Saarinen
puh. ja txt. 050 562 6803
tuulimaria.saarinen(at)petajavesi.fi
Instagram: etsiva_petajavesi
"Etsivä nuorisotyö tukee ja auttaa 15–28-vuotiaita nuoria niin isoissa kuin pienissä kysymyksissä. Etsivä nuorisotyö tukee erityisesti koulutuksen ja työelämän ulkopuolella olevia nuoria, mutta palvelu on tarkoitettu kaikille nuorille, jotka toivovat tukea johonkin itseä askarruttavaan asiaan. Etsivä nuorisotyö on maksutonta, vapaaehtoista ja luottamuksellista."

JOPO-luokka, luokanohjaaja Katri Holm
puh. ja txt. 040 090 8762 
katri.holm(at)edu.petajavesi.fi
"Petäjäveden yläasteella toimii 8-9. luokkalaisille joustavan opetuksen pienryhmä. Opiskelussa noudatetaan perusopetuksen opetussuunnitelmaa tai tarpeen mukaan yksilöllistä opetussuunnitelmaa, opetusjärjestelyjen ollessa joustavia ja yksilöllisiä."

Hyvinvointiohjaaja, sh. Liisa Hytönen 
puh. ja txt. 050 316 8491
liisa.hytonen(at)seututk.fi
" Hyvinvointiohjaajan palvelut ovat tarkoitettu kaikille petäjävetisille nuorille ja heidän vanhemmilleen, jotka tuntevat tarvetta päästä keskustelemaan luottamuksellisesti arkaluontoisistakin asioista. Keskustelu ulkopuolisen aikuisen kanssa voi antaa uutta näkökulmaa ja voimia parempaan itsestä huolehtimiseen. Keskusteluissa etsitään yhdessä ratkaisuja mm. ihmissuhdekiemuroihin, päihteiden käytön vähentämiseen, pelaamisen hallintaan ja muihin hyvinvointia haittaaviin asioihin: uniongelmat, ravitsemukseen liittyvät, mielialaongelmat tms."

Kuraattori, Anne Konttinen
Puh., txt. ja whatsapp 040 089 9654
kirsi.alastalo(at)petajavesi.fi
"Kuraattori toimii oppilaiden tukena koulussa. Oppilas tai vanhempi voi ottaa yhteyttä asioissa jotka liittyvät mm. kaverisuhteisiin, perhe- tai kouluelämään, omaan kasvuun ja kehitykseen, elämän pohdintoihin, iloihin ja suruihin."

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok