FI | EN

Kaikki Keski-Suomen kirjastot yhdellä kortilla!

Petäjäveden kirjasto tarjoaa monipuolisen aineistonsa asiakkaiden käyttöön ja tarvittaessa opastaa kirjaston käytössä. Meillä on kirjojen ja lehtien lisäksi mm. musiikkiäänitteitä, äänikirjoja, dvd-elokuvia, nuotteja sekä e-aineistoja - mm. e-kirjoja, e-lehtiä ja e-äänikirjoja. Lisätietoja e-aineistoista ja niiden käytöstä täältä.

Käyttäjät voivat tehdä hankintaehdotuksia sellaisesta aineistosta, jota ei ennestään ole kirjaston kokoelmissa. Tätä aineistoa välitämme myös lainaksi muista kirjastoista. Lainassa olevasta aineistosta voi tehdä varauksen.

Kirjastossa on asiakkaiden käytössä tietokoneita internetyhteyksin ja tulostusmahdollisuudella. Henkilökunta ottaa tarvittaessa myös kopioita.

Lainaaminen, lainojen uusinta ja aineiston varaaminen sekä omista että muiden Keski-Kirjastojen kokoelmista ovat maksuttomia palveluita. Lainoja voi uusia ja varata myös internetin välityksellä aineistotietokannassamme.  Tätä varten tarvitset kirjastokorttiin liitettävän tunnusluvun, joka tallennetaan kirjastossa asiakkaan pyynnöstä.

Lainasi voit uusia:

  • Puhelimitse 050-3131557
  • Kirjautumalla aineistotietokantaan (Omat tiedot)
  • Sähköpostilla Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
  • Paikan päällä kirjastossa.

Henkilökunnan yhteystiedot:

Heli Laitinen, kirjastonjohtaja 014-2673 048
Sirpa Koivisto, kirjastovirkailija 014-2673 105
Olli Koponen, kirjastovirkailija/kulttuurintuottaja 014-2673 163

Sähköpostiosoitteemme ovat muotoa Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.