FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Avoimet varhaiskasvatuspalvelut

Avoimia varhaiskasvatuspalveluja ovat muun muassa perhekerhot ja alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu kerhotoiminta. Ne palvelevat perheiden tarpeita erityisesti silloin, kun lapset ovat kotihoidossa. Avoimen varhaiskasvatuksen tarkoituksena on mahdollistaa perheille osallistuminen arkea rikastuttavaan yhteiseen toimintaan, mahdollistaa kaverisuhteiden luominen, mahdollistaa vertaiskohtaamiset sekä lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia.

Avoin päiväkoti on aloittanut uuden toimintansa syksyllä 2019 avatussa Perhekeskuksessa. Toiminnassa tärkeänä pidetään vertaiskohtaamisia, verkostoitumista lähialueen muihin perheisiin, lapsen kanssa yhdessä tekeminen ja arjen rikastaminen, kaverisuhteiden luominen leikkien ja kahvikupin äärellä. Toiminnassa vierailee usein myös moniammatillisia varhaisentuen palveluiden tarjoajia. Avoimen päiväkodin toiminnasta tiedotetaan aktiivisesti Petäjäveden Perhekeskuksen Facebook ja instagram tileillä. Avoin päiväkoti tarjoaa kotihoidossa oleville lapsille ja heidän huoltajien mahdollisuuden osallistua varhaiskasvatusmaiseen toimintaan torstaisin ja perjantaisin klo 9-13. Avoimen päiväkodin toimintaan kuuluu varhaisentuen palveluna ruokailu. Ruokailu on perheille ilmainen.

Avoimen päiväkodin toimintaan voivat osallistua kaikki kunnan alle kouluikäiset lapset huoltajiensa kanssa, omaan tahtiin aukioloajan sisällä. Toimintaan ei tarvitse ilmoittautua ennakkoon. Toiminnassa on mukana ohjaamassa Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja Johanna Korpivaara, mutta jokainen huoltaja vastaa omista lapsistaan.

Lisätietoja saat:
Petäjäveden Perhekeskus,
Miilutie 4, 2krs.
040 355 3744

Löydät Petäjäveden Perhekeskuksen myös sosiaalisesta mediasta:
Facebook
Instagram

Kunnassamme avoimia varhaiskasvatuspalveluja tarjoavat myös Petäjäveden seurakunta ja MLL:n Petäjäveden paikallisosasto.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok