FI | EN

Avoimet varhaiskasvatuspalvelutAvoimia varhaiskasvatuspalveluja ovat muun muassa perhekerhot ja alle kouluikäisille lapsille tarkoitettu kerhotoiminta. Ne palvelevat perheiden tarpeita erityisesti silloin, kun lapset ovat kotihoidossa. Avoimen varhaiskasvatuksen tarkoituksena on lisätä lasten ja perheiden hyvinvointia.

Avoin päiväkoti Lintukoto on aloittanut uuden toimintakautensa 2.11.2018 omatoimisella jumpalla Petäjäkallion jumppasalissa (Mäkitie 3) perjantaisin klo 11-11.45. Toiminnasta tiedotetaan tarkemmin Lintukodon Facebook- sivuilla.

Avoimen päiväkodin toimintaan voivat osallistua kaikki kunnan alle kouluikäiset lapset huoltajiensa kanssa. Kävijät voivat osallistua oman aikataulunsa mukaisesti. Toiminnassa on mukana päiväkodin henkilökuntaa, mutta jokainen huoltaja vastaa omista lapsistaan.

Meihin voit ottaa yhteyttä:
Lintukoto p. 050-3131566
Mäkitie 1, 41900 Petäjävesi

Avoimen päiväkodin Facebook-sivuilta löytyy tarkempaa tietoa viikoittaisesta toiminnasta: https://www.facebook.com/avoinpaivakotilintukoto

Kunnassamme avoimia varhaiskasvatuspalveluja tarjoavat myös Petäjäveden seurakunta ja MLL:n Petäjäveden paikallisosasto.

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok