FI | EN

Petäjäveden kunta on monipuolisella tavalla yritysystävällinen kunta. Erinomainen sijainti Jyväskylän kaupunkiseudulla Jyväskylän ja Keuruun naapurissa valtateiden 18 ja 23 risteyksessä, alle puolen tunnin etäisyys nelos- ja ysiteille, lentokentän läheisyys, rautatieyhteys, palveleva kunnan virkakunta, erinomaiset peruspalvelut, vahvat yrittäjyysperinteet ja mm. kattavat valokuituyhteydet tekevät Petäjävedestä elinvoimaisen yrityskunnan.

Kun asiasi koskee esimerkiksi Petäjävedelle sijoittumista tai toimitiloja, niin ota yhteys kunnanjohtaja Eero Vainioon. (eero.vainio(at)petajavesi.fi 041-4493002)

Jos taas kysymyksesi koskee viranomaislupia, niin sinua neuvovat rakennustarkastaja Jukka Vähäsöyrinki ja ympäristösihteeri Niina Koivula. (040-8374201)

Liiketoimintasuunnitelmissa, rahoituslaskelmissa ja erilaisessa muussa yrityksen sparraamisessa petäjävetisiä yrittäjiä ja sellaisiksi aikovia palvelee KeuLink Oy, jonka kautta on lisäksi mahdollista päästä mukaan mm. yrityskummitoimintaan ja erilaisiin yrittäjälle hyödyllisiin koulutuksiin. KeuLink

Pienten hankkeiden ja investointien rahoituspalvelut

Vesuri-ryhmä ry toimii maa- ja metsätalousministeriön hyväksymänä paikallisena LEADER-ryhmänä. Vesuri-ryhmä voi myöntää LEADER-rahoitusta toiminta-alueensa yhteisöjen tai mikroyritysten kehittämiseen.

Vesuri ry, Raisa Saarilahti-Kulju 050 3241 144
http://www.keskisuomenmaaseutu.fi/vesuri

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok