FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

kansikuva2npp_copy.jpg

Oletko 15–29-vuotias petäjävetinen nuori? Pohditko tulevaisuuttasi? Mietitkö mikä on sun juttu? Koetko tarvitsevasi tukea arjen asioissa? Mietityttääkö toimeentulo? Etsitkö töitä, opiskelupaikkaa tai tekemistä arkeen? Pohditko terveyttä, jaksamista tai mielen hyvinvointia? Mietityttääkö ihmissuhteet ja sosiaalinen elämä? Haluatko jutella? Etsivä nuorisotyö on sinua varten. Etsitään yhdessä vastaukset ja mietitään seuraavat askeleet eteenpäin. Yhteistyö etsivän kanssa on sinulle aina vapaaehtoista, maksutonta ja luottamuksellista. Sä päätät, mihin asioihin haluat tukea!

Etsivän nuorisotyön tehtävänä on tavoittaa tuen tarpeessa oleva nuori ja auttaa häntä sellaisten palvelujen ja muun tuen piiriin, joilla edistetään hänen kasvuaan, itsenäistymistään, osallisuuttaan yhteiskuntaan ja muuta elämänhallintaansa sekä pääsyään koulutukseen ja työmarkkinoille (Nuorisolaki 1285/2016).  Palvelu on suunnattu 15–29-vuotiaille petäjävetisille nuorille. Palvelu on maksutonta, luottamuksellista ja aina vapaaehtoista. Etsivä nuorisotyöntekijä ei tee asioita nuoren puolesta, mutta kulkee rinnalla ja auttaa selviämään elämän eri haasteissa. Etsivä nuorisotyö aloitetaan ensisijaisesti perustuen nuoren antamiin tietoihin ja nuoren omaan arvioon tuen tarpeesta. Etsivä nuorisotyö voidaan aloittaa myös muiden viranomaisten luovuttamien tietojen perusteella. Lisää tietoa etsivästä nuorisotyöstä yhteistyökumppaneille löydät täältä: https://www.intory.fi/etsiva-nuorisotyo/mita-on-etsiva-nuorisotyo/ent-yhteistyokumppaneille/ .

Etsivä nuorisotyö tekee yhteistyötä mm. oppilaitosten, työllisyyspalveluiden, sosiaalitoimen, terveyspalveluiden, Kelan, TE-palveluiden, paikallisten yritysten ja kunnan nuorisotoimijoiden kanssa.

Kuinka ottaa yhteyttä?

  • Etsivään voi olla yhteydessä nuori itse, nuoren huoltaja, kaveri tai joku muu taho nuoren toiveesta
  • Etsivän toimisto sijaitsee nuorisotalo Feenixin yläkerrassa, mutta voimme tavata myös kotonasi, kylällä, koululla tai vaikka lenkkipolun varrella
  • Voit soittaa, laittaa viestiä (text, WhatsApp, Instagram DM) tai sähköpostia
  • Voit myös jättää yhteydenottopyynnön yhteysetsivään.fi-verkkopalvelussa osoitteessa https://yhteysetsivaan.fi/

Ota rohkeasti yhteyttä!

Etsivä nuorisotyöntekijä
Tuulimaria Saarinen
puh. 050 562 6803
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
@etsivä_petäjävesi
käyntiosoite: Koulutie 1a, 41900 Petäjävesi

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok