FI | EN
FI | EN

Kunnanvirasto avoinna ma-to 8-15  014 2673 000 ma-to klo 9 - 14Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

 Kunnanvirasto palvelee ma-to 8-15, 014 2673 000 ma-to klo 9 - 14

 Suutarintie 4, 41900 Petäjävesi kirjaamo@petajavesi.fi

Petäjäveden kunnan kulttuuripalvelut pyrkivät tarjoamaan monipuolisesti koettavaa eri ikä- ja kohderyhmille. Luovaa työpajatoimintaa tarjotaan vuosittain varhaiskasvatuksen ja perusopetuksen piiriin kuuluville lapsille ja nuorille. Kunnan kulttuuritoimintaa ovat myös erilaiset tapahtumat ja retket, taidetoiminnan tukeminen ja mahdollistaminen sekä kynnyksen madaltaminen kulttuurin kokemiselle ja siitä nauttimiselle. Hankkeiden avulla olemme saaneet luotua valtakunnallisesti innovatiivisia toimintamalleja.

Kulttuuritoimi edistää, tukee ja järjestää kunnassa kulttuuritoimintaa yhteistyössä eri sidosryhmien, alueellisten toimijoiden ja lähikuntien kanssa. Hyvinvointia kulttuurin keinoin edistääksemme painotamme suunnittelussa tasapuolisuuden ohella monipuolisuutta sekä tarjonnan laatua. Kaikenikäisiä kuntalaisia osallistavat ja virikkeitä tarjoavat kulttuuripalvelut yhdistävät Petäjäveden ympäristön ja eri taiteenalojen osaajien resurssit kaikkia kuntalaisia palvelevaksi kokonaisuudeksi, jonka myötä yhteisöllisyys ja asukkaiden hyvinvointi voimistuvat.
Kulttuuripalveluiden tuottaminen on asiakastyötä, joten toiveet, ideat ja ajatukset kuntalaisilta ovat tervetulleita. Kulttuurilla on merkittävä rooli arjen ja vapaa-ajan virkistämisessä, merkityksellistämisessä sekä alueen vetovoimaa voimistavana tekijänä.

Meihin voit ottaa yhteyttä:

Kulttuurituottaja Olli Koponen  050 433 7594 

Tämä sivusto käyttää evästeitä toimiakseen mahdollisimman hyvin. Lue lisää evästeistä.
Ok